Meie tegime seda!
– Viimistlesime retsepti viimse detailini. Enne pidime saatma prügikasti sadu kilosid suhkrut ja sadu tuhandeid mune! Kuna kogustega katsetades võite muuta korraga ainult üht komponenti! Suhkru kogus, valgu, happe või tärklise seisund, temperatuur, vahustamise aeg, jahutamise aeg, suurus… Isegi teades füüsikalisi ja keemilisi protsesse, toiduainetega toimuvat, võime saada suure hulga erinevaid kooke.
– Vabandust, meie ei saa teie väikest kapriisi täita: teha koogid väiksemaks või tort suuremaks. Või peame leiutama retsepti just teie jaoks. Aga kauaoodatud tort ei pruugi ootustele vastata: olla liiga paksu koorukesega või kleepuda hammaste külge pärast igat suutäit.
– Koogi- ja tordipõhjasid küpsetame IGA PÄEV ja säilitame individuaalsetes karpides AINULT ÜHE ÖÖPÄEVA.
– Magustoidu paneme kokku vahetult enne meie külalisele üle andmist. Valmiskoogid on vitriinis mitte üle 10-15 minuti.
– Kasutame ainult magustoidu valmistamise protsessis vahustatud naturaalset 35% vahukoort ilma suhkruta.
Iga päev me saame värskeid marju ja puuvilju.